Individuele coaching: functioneel

Wanneer?

YMpuls coaching helpt bij vragen en dilemma’s rond je werk, je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling. Ook bij autoriteitsproblemen en conflicten kun je behoefte hebben aan steun, reflectie en verdieping.

Hoe?

We gaan aan de slag met je vraag of probleem. We doen dit door middel van gesprek en theoretische modellen, door simulaties, en door te kijken vanuit de systemische benadering.

Met welke frequentie?

In overleg te bepalen; doorgaans eens per 3 à 4 weken.

Hoe lang?

Zo kort als mogelijk en zo lang als nodig is om op eigen kracht verder te gaan.

Werkwijze

Als het tussen ons klikt (contact) gaan we op pad. We maken voor de tocht een contract. In dit contract leggen we vast wat welke bestemming (doel) je wilt bereiken, welke route je wilt volgen en hoe lang de tocht gaat duren. We kunnen dit tussentijds toetsen en de route bijstellen. Meestal duurt het traject zo’n 7 bijeenkomsten van elk 1,5 uur.

Mijn inbreng

In mijn functie als coach en senior projectmanager ben ik enerzijds gericht op het halen van gestelde doelen, anderzijds ben ik maximaal gericht op samenwerking en de individuele ontwikkeling van de teamleden. Ik ben in staat om functionele begeleiding te geven op een manier die inspireert tot verdieping. Het resultaat is verbeterd functioneren en inzicht in patronen die je functioneren kunnen belemmeren.

Waar?

Op een mooie en rustige locatie in Leiderdorp.

Wat kost het?

Tarieven op aanvraag.